Aquest dilluns 2 de maig s’ha iniciat el termini per sol·licitar els ajuts de menjador i desplaçament per al curs 2016-2017 a la Garrotxa. El formulari d’inscripció es pot obtenir a la secretaria del centre educatiu de l’alumne, a la pàgina web del Consell Comarcal (www.garrotxa.cat) i al Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa, situat a l’Avinguda Onze de Setembre, 22 d’Olot.

A més, aquests dies es distribueix un tríptic informatiu a tots els alumnes dels centres educatius de la comarca on s’informa sobre els diferents tipus d’ajuts i serveis per al curs 2016-17. La convocatòria s’adreça als alumnes de P3 a 4t d’ESO que volen tenir accés a ajuts de menjador  i de transport escolar.

Les sol·licituds per als ajuts de menjador i transport escolar es poden presentar fins al 27 de maig. Els alumnes de centres escolars d’Olot han de lliurar la documentació corresponent al Consell Comarcal, mentre que els alumnes de la resta de municipis de la comarca n’han de fer entrega al mateix centre on estudien. Per poder atendre i donar resposta a les consultes i dubtes relacionats amb el procediment de sol·licitud d’ajuts, s’ofereix un horari d’atenció als diferents centres de la comarca que s’ha recollit en el tríptic informatiu que s’ha editat. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Educació del Consell Comarcal mitjançant el telèfon 972 27 49 98 o bé el correu electrònic següent. [email protected].

En el curs actual, a la Garrotxa s’han transportat 1.165 alumnes i 1.347 escolars han rebut ajuts de menjador.

Triptic_Curs1617