El passat 4 de juliol, el Casal Marià d’Olot va acollir una interessant sessió sobre com afecta la normativa de protecció de dades a entitats, casals, centres cívics i en general, a tot tipus d’organitzacions. L’advocat Josep Jover i l’experta en informàtica, Laura Mora van explicar als assistents, entre d’altres temes, quines són les precaucions a prendre per no tenir una fuga de dades a nivell informàtic i quins són els deu passos bàsics per no contravenir cap normativa de protecció de dades.

Jover va destacar la gran quantitat de normativa que regula la protecció de dades de manera específica en cada àmbit, i va explicar al públic la necessitat de tenir clars els conceptes del consentiment explícit i l’ús de les dades únicament per a aquella finalitat per la qual han estat recollides. La protecció als menors també va ser tractada a la sessió, doncs aquest col·lectiu requereix una especial protecció.

Si vols tenir tota la informació sobre aquesta sessió, el ponent Josep Jover, va autoritzar posar a disposició del públic la seva presentació, a la que podràs accedir a través de l’enllaç que apareix seguidament.

ASPERTIC Sessió informativa Protecció Dades 04072018