LesPreses_PuntdigitalL’Ajuntament de Les Preses acaba de posar en marxa un punt digital d’informació turística. Instal·lat a l’exterior de l’Oficina de Turisme (a l’antiga estació del tren), la pantalla dóna accés, les 24 hores del dia, a tota mena de continguts d’interès turístic de Les Preses i de la resta de municipis de la comarca. Des d’aquesta pantalla tàctil, es poden consultar tota mena d’informacions: des de l’agenda d’activitats, la previsió del temps i altres informacions turístiques d’interès.

El de Les Preses és l’onzè terminal de la Xarxa de Punts Digitals d’Informació Turística de la comarca de la Garrotxa. L’any 2012, es van posar en funcionament els primers aparells tàctils que, situats a punts estratègics de 10 municipis de la comarca, permeten oferir més i millor informació a les persones que visiten la Garrotxa, complementant i reforçant les oficines de turisme i els centres d’informació.

Amb la implantació d’aquesta pantalla tàctil informativa, l’Ajuntament de Les Preses executa una de les accions que el municipi ha inclòs en el “La Garrotxa, terra de volcans, cultura i identitat”, el projecte presentat pel Consell Comarcal als Plans de foment territorial del turisme i que gestiona Turisme Garrotxa. La Generalitat de Catalunya ha concedit a la Garrotxa una subvenció de 389.167’93€ perquè es puguin portar a terme una vintena d’actuacions, algunes d’àmbit comarcal i d’altres proposades pels mateixos municipis.

El de la Garrotxa ha estat un dels 17 projectes de tot Catalunya que ha admès la Generalitat dins la convocatòria de Plans de foment que, en total, ha rebut 114 sol·licituds. “La Garrotxa, terra de volcans, cultura i identitat” és un ambiciós i innovador projecte turístic que permetrà que la comarca continuï millorant i avançant a favor d’un model de turisme sostenible amb una oferta de qualitat.