Foto dels participants en el primer Ple

Aquest dilluns a la tarda s’ha celebrat la primera sessió del Ple de la Taula Territorial d’Infància de Girona. La sessió ha estat presidida per la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i vicepresidenta de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, Mercè Santmartí, i compta amb la participació del conseller de  Benestar Social de la Garrotxa, Joan Casas.

Mercè Santmartí ha explicat que les Taules territorials tenen com a funció principal coordinar, impulsar i promoure les polítiques d’infància arreu del territori mitjançant la participació de les administracions i institucions implicades. Sanmartí ha recordat que la Taula Territorial d’Infància de Girona s’inscriu dins la Taula Nacional, constituïda l’any passat, i que desplega els eixos del Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència. La directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència també ha destacat que “amb actes com els d’avui es fa palès el compromís adquirit pel Departament de Benestar Social i Família de desplegar durant els propers mesos les Taules Territorials d’Infància arreu de Catalunya”.

Les Taules Territorials d’Infància estan integrades pels òrgans següents:

  • El ple. Format per la presidència, exercida pel delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; la vicepresidència, que correspon a la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, la secretaria i les vocalies.
  • La comissió tècnica.
  • Els grups de treball.