El proper dimarts, 12 de novembre, a les set de la tarda, a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, tindrà lloc la conferència Genealogia i genètica, arxius i ADN. Descobrint avantpassats amb FamilySearch, que impartirà el genealogista Dan Hull, membre de FamilySearch.

Aquesta organització sense ànim de lucre –històricament coneguda com la Societat Genealògica de Utah– es dedica, de forma col·laborativa, al descobriment i la conservació de les històries familiars i la recerca dels avantpassats, mitjançant l’accés gratuït a través de la web a tota mena de registres. La pàgina està finançada i gestionada per l’Església de Jesucrist dels Sants
dels Darrers Dies. Aquest trimestre, Dan Hull i la seva esposa Martha Hull, voluntaris de l’organització, estan digitalitzant diverses sèries documentals a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa en el marc d’un conveni entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i FamilySearch. Posteriorment, les imatges digitalitzades es podran consultar al web de l’organització i a l’aplicació Arxius en Línia del Departament de Cultura.