Consell Comarcal de la Garrotxa

Avís legal

El CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA és responsable de la web www.garrotxa.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent els serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

El CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA és propietari d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o els serveis de www.garrotxa.cat poden dirigir-se a la següent adreça:

 

Consell Comarcal de la Garrotxa
CIF P6700007E
Av. Onze de Setembre, 22
17800 OLOT  (Girona)
Tel. 972 274 900
Fax.972 271 594
[email protected]

 

La publicació digital del CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa del CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA i als serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat del CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA i el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.